mm together

Brief’as 4: La Senza

Posted in Edinburgh, Reklama by mj on 2 lapkričio, 2010

Jau santykinai seniai nerašiau apie mūsų padarytus darbus universitete (tikrai nereiškia, kad jų mes neturime).

Kaip visada buvome burtų keliu išskirstyti į komandas po du (šį kartą porose buvo tik vaikinai arba merginos). Tai galima pasakyti buvo eksperimentas, nes komandos turėjo du labai skirtingus brief’us – Rock Radio ir La Senza maudymukai. Šį kartą dirbau kartu su Phill iš Newcastle (Rock Radio projekte buvo labai naudinga dirbti su “vietiniu“). Pirmiau pristatysiu La Senza projektą, o apie Rock Radio galėsite paskaityti kitame įraše.

Klientas: La Senza (aš tokio prekės ženklo nežinojau, bet manau, kad merginos žinos)

Produktas: La Senza maudymosi kostiumėliai.

Tikslas: Parodyti, kad La Senza maudymosi kostiumėliai tokie pat patogūs, kaip apatinis trikotažas (La Senza labiau žinomas, kaip trikotažo prekės ženklas)

Media: Šį kartą media nurodyta konkrečiai – reklamos stendas (angl. 48 sheet poster) ir autobuso šonas, vadinama T forma (pamatysite kodėl T ;) )

Sprendimas: Nors per paskaitas pristatėme 3 skirtingus sprendimus, kitais aš nelabai tikiu, todėl Jums pristatau tik vieną. Deja, kaip ir dauguma trikotažo/maudymukų reklamų, toli nuo modelio dėvinčio produktus mes nenuėjome.. Bet užtat panaudojant raštą užpildėme foną. Vaizdą papildo šūkis “Fitted, perfectly“ (Lt. “Aptemptas, tobulai“, jeigu sąžiningai nelabai žinau, kaip išversti, kad panašią dvasią išlaikyti, gal turite pasiūlymų?).

Modeliai vizualuose nėra idealūs, panaudojome ką radome internete, idealiu atveju reikėtų daryti fotosesiją.

La Senza stendas no1

La Senza reklama ant autobuso šono no1

La Senza stendas no2

La Senza reklama ant autobuso šono no2

Vienas atsakymas

Subscribe to comments with RSS.

  1. Brief’as 5: Rock Radio « mm together said, on 3 lapkričio, 2010 at 22:32

    […] ir minėjau prieš tai, vienu metu dirbome su dviem brief’ais: su La Senza ir Rock Radio. Čia rasite tris idėjas, kurias pristatėme Rock […]


Parašykite komentarą