mm together

Brief’as 2: vizitinė kortelė

Posted in Edinburgh, Reklama by mj on 5 spalio, 2010

Antrasis projektas universitete buvo labai koncentruotas į mus pačius. Galėjome pasirinkti vieną iš dviejų – arba daryti savęs prisistatymą arba vizitinę kortelę. Užduočiai turėjome daugiau nei savaitę, tačiau pačiam prisistatymui mums davę tik 2 minutes eterio. Dauguma kursiokų, o tame tarpe ir mes, pasirinkome daryti vizitinę kortelę, nes ji gali praversti ir per kurso parodą (kažkada kitą pavasarį eksponuosime savo darbus).

Dabar, galiu iš patirties pasakyti, kad apie save galvoti nėra taip paprasta. Reikia išsigryninti, kuo aš skiriuosi nuo kitu, kaip aš noriu, kad mane kiti matytų ir priimtų.. Tikrai ilgai kankinausi, kol vieną vakarą, bežiūrint reklamos agentūros Dentsu sukurtą filmuką..


..šovė mintis. Iš principo panaši, į filmuke pademonstruota – pastatyti fotoaparatą su ilgu išlaikytu (apie 30-40 sekundžių) ir laikant šviesos šaltinį užrašyti savo vardą ir pavardę. Tą patį vakarą/naktį kartu su Marta išėjome į netoli namų esantį parką, kur kokias dvi valandas fotografavome ir rašėme. Ir dar naktis pasitaikė viena iš šaltesnių – nusirito iki 3 Celcijų.. Tai teko daryti pertraukas ir šokti lindyhop’ą, kad sušiltume. Buvo tikrai smagu ir romantiška – dviese vidurį parko, naktį.. be muzikos.
Taigi prieš Jus galutinis rezultatas – vizitinė kortelė, kuri turi būti atspausdinta ant foto popieriaus, kad sustiprinti nuotraukos įspūdį, o kitoje pusėje upcode, kurį nufotografavus su šiuolaikiniu protingu telefonu turėtų nuvesti į svetainę, kur galėtumėte pamatyti filmuką, kaip buvo padaryta nuotrauka (bandžiau filmuoti su mobiliuoju, tačiau jis naktį išvis nieko nemato.. bus galima nufilmuoti, kai susiveiksiu tikrą filmavimo kamerą).

Ką Jūs galvojate apie šią vizitinę?

Pagrindinė pusė (atspausdinta ant fotopopieriaus)

Antra pusė su UpCode

6 atsakymai

Subscribe to comments with RSS.

  1. Martynas said, on 5 spalio, 2010 at 22:43

    wow. super. abi puses :)

  2. Martynas said, on 5 spalio, 2010 at 22:44

    wow. super. abi puses :)

    ir tavo puslapio apsauga sako, kad spam’inu :)

    • mj said, on 5 spalio, 2010 at 23:27

      Hm.. ką prisidirbai, kad taip sako?

  3. Gintaras said, on 22 spalio, 2010 at 12:58

    Labai originali idėja ir geras rezultatas. Tik matosi kad Martynas sušales, reiktu Tave pašildyti :).

  4. peleda said, on 12 gruodžio, 2010 at 14:28

    man tas sriftas apacioje nepatinka. iskrenta is konteksto. – gal galejo but toks pat kaip vardo ir pavardes, tik mazesnis…? nezinau, siaip as ne grafikos dizainere, tiesiog pati tokio srifto nenoreciau. siaip ideja labai gera, atrodo, jog martynas yra stebetojas, seka wiska, kas wyksta, ir yra bet kada pasiruoses ka nors sukurti. tas statiskumas sukelia nekantravimo, noro pulti prie darbo ispudi.

    • mj said, on 12 gruodžio, 2010 at 15:41

      Norėjau, kad šriftai būtų nuo minimalesni, kad kuo mažiau konkuruotų su nuotrauka. Tokie patys šriftai būtų neįskaitomi, nes ir taip vardas pavardė spausdintame variante nėra taip lengvai įskaitomi.


Parašykite komentarą